A Touch of Frost: Mistaken Identity

12 oktober 2017, van 20:30 tot 22:05 | Veronica, - TV

Britse politiereeks, naar de Frost-romans van R.D. Wingfield (1926-2007). Met David Jason, Bruce Alexander e.a.

Aflevering: Mistaken identity. Er wordt een inspectie van een regeringscommissaris verwacht in Denton, maar Frost ontsnapt aan de administratieve haarkloverij van Mullet door naar een congres te gaan. Daar ontmoet hij psychologe Pam Hartley. Het klikt meteen tussen de twee en Frost laat zich prompt strikken... als spreker op een volgend congres.

Kort daarna wordt in een lokaal waterreservoir een lijk gevonden. Eerst denkt Frost aan zelfmoord, maar later blijkt dat de man elders aan zijn einde is gekomen en dat het dus moord is. Maar verder vindt Frost geen enkel aanknopingspunt. Ondertussen schuift hij zijn administratieve klussen voor de aangekondigde inspectie af op zijn nieuwe assistente, de opvliegende DC Lonnegan.

En dan wordt Denton plots opgeschrikt door een gruwelijke dubbele moord en kort daarna een brutale aanslag op een bedelaar. Frost staat onder grote druk van Mullet om de zaak zo snel mogelijk op te lossen. Hij kan daarbij alle hulp gebruiken en doet een beroep op Pam Hartley. Zij bevestigt zijn ergste vermoedens: er is een psychopaat aan het werk in Denton...