Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen tot nader order gesloten. Ook zijn alle activiteiten in onze bibliotheken in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Dr. Sleep

  Stephen King

  Dan Torrance, die als volwassen man nog steeds wordt gekweld door het gruwelijke drama in het Overlook Hotel, gaat met een tienermeisje de strijd aan tegen mensen die leven van de energie van door hen gedode kinderen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Dr. Sleep

 • De wet van staal

  Brandon Sanderson

  De veteraan Wax, zijn sidekick Wayne en de intelligente Marasi gaan samen de strijd aan tegen een bende rovers in de elegante hoofdstad in het magische land Scadrial.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De wet van staal

 • De saffieren troon

  Evi F. Verhasselt

  Als de Orde van het Bloed op gruwelijke wijze de macht in Zuid-Terumen overneemt, vlucht een jonge elf naar haar thuisland, waar ze echter ook niet veilig is.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De saffieren troon

 • Kristallen hart

  Cocky van Dijk

  Isa bewaakt het Zielenhof bij de IJsDrakenburcht, Fenna gaat naar de IJsDrakenburcht om meer te leren over haar gave en een wisselkind wordt opgeroepen om de mensen te doden. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kristallen hart

 • Kristallen ziel

  Cocky van Dijk

  Fenna heeft een belofte gedaan aan de Aos Sí, de groep die de mens wil vernietigen. Kan ze onder haar belofte uitkomen, of moet ze de hoogste prijs betalen en haar leven geven? Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Kristallen ziel


Boek van de maand

De duivelsdief

Lisa Maxwell

Deel 2 van de Magiër-serie. De jonge Esta keert terug uit 1902 om Harte te redden, de drager van de kracht van het magische boek.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken