Lees je graag e-books of ben je juist fan van luisterboeken? Tijdens de App-Tour in Bibliotheek Terneuzen op 10 oktober kom je alles te weten over de Online Bibliotheek-App!

11 van de 111

1 september 2020 t/m 25 september 2020 | Bibliotheek Hulst

Kosten: gratis

Heleen M.D. Dekker exposeert 11 foto’s uit 111 plekken in Zeeland die je gezien moet hebben in Bibliotheek Hulst.

Heleen M.D. Dekker exposeert 11 foto’s uit 111 plekken in Zeeland die je gezien moet hebben, in Bibliotheek Hulst.

Deze expositie ’11 van de 111’ hangt samen met de tweede editie van het boek 111 plekken in Zeeland die je gezien moet hebben bij Uitgeverij Thoth, een herziene uitgave met 50 nieuwe plekken en tips.

Boek

Expositie 11 van de 111 plekken in Zeeland in bibliotheek Hulst

Heleen Dekker maakte het boek samen met schrijver Jan J.B. Kuipers, die tientallen boeken over Zeeland publiceerde. De publicatie behandelt 111 onverwachte, maar ook een aantal bekende locaties in de provincie. Zij maakt deel uit van een reeks van ‘111 plekken’-boeken, die Nederlandse en Belgische steden en regio’s beschrijven vanuit een eigenzinnig en persoonlijk perspectief. Ze bieden insidertips en willen ‘andere wegen’ inslaan, weg van de toeristenpaden. Ook de invalshoek of compositie van de foto’s volgt dit eigenzinnige uitgangspunt.

Heleen M.D. Dekker

Heleen M.D. Dekker werkt sinds decennia in de zorg. Daarnaast houdt zij zich al vele jaren bezig met documentaire en artistieke fotografie. Haar werk verscheen in vele tijdschriften en boekpublicaties. Haar eigen projecten omvatten onder meer ‘Kokend voedsel’, ‘Internationale toiletten’ en ‘Uit het keukenraam’.

De expositie is te bezoeken tijdens de openingsuren van bibliotheek Hulst, Overdamstraat 15. Te zien van 1 tot en met 25 september. Daarna gaat de tentoonstelling naar bibliotheek Terneuzen.