Nederland blijft tot en met ten minste 9 februari in lockdown. Naar de update. De huidige dienstverlening wordt voortgezet.

App-tour in Bibliotheek Terneuzen

10 oktober 2020, van 10:00 tot 16:00 | Bibliotheek Terneuzen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

App-tour van de nieuwe online bibliotheek app in bibliotheek Terneuzen

De online Bibliotheek krijgt een nieuwe app (voor Apple en Android). In deze app kunnen gebruikers zowel e-books als luisterboeken zoeken, lenen én direct lezen. We helpen bibliotheekbezoekers, bestaande én nieuwe gebruikers graag om de Online Bibliotheek en deze nieuwe app te ontdekken.

Deze activiteit gaat helaas niet. Dit gezien de strengere maatregelen vanuit de overheid vanwege Covid-19.

Deze dag staat in de Bibliotheek een mooie nieuwe lees- en luisterspot opgesteld. Professionals van de Bibliotheek zijn aanwezig om geïnteresseerden wegwijs te maken en vragen te beantwoorden. In de nieuwe app laten we de bezoekers de collectie van duizenden e-books en luisterboeken zien, waar zij met hun bibliotheekabonnement óók toegang toe hebben. We kunnen bibliotheekleden ook praktisch helpen: met het downloaden van de app, het registreren voor de online Bibliotheek en het downloaden van de (eerste) titels. De koffie en thee staat klaar en natuurlijk zorgen we ervoor dat we de lees- en luisterspot Corona-proof maken zodat deze veilig is voor bezoekers.

Voor iedereen

Ook niet-leden zijn van harte welkom deze dag, wil je meer weten over de mogelijkheden die we als Bibliotheek bieden of heb je vragen over het afsluiten van een abonnement dan helpen we graag. Weet je dat je al een maandabonnement hebt voor maar €3,95 per maand? Sluit online een abonnement af via: word vandaag nog lid.