Lees je graag e-books of ben je juist fan van luisterboeken? Tijdens de App-Tour in Bibliotheek Terneuzen op 10 oktober kom je alles te weten over de Online Bibliotheek-App!

Expositie Ik en mijzelf

7 september 2020 t/m 16 oktober 2020 | bibliotheek Terneuzen

Kosten: gratis

‘Ik en mijzelf’ een expositie van Ingrid Godon en Toon Tellegen in bibliotheek Terneuzen

‘Ik en mijzelf’- een ontroerende kijk op ik - is een expositie van Ingrid Godon en Toon Tellegen. De expositie bestaat uit tekst en beeld.

‘Ik en mijzelf’ is het vierde boek van het bekroonde duo Ingrid Godon en Toon Tellegen. Ze maakten al eerder de prachtige reeks Ik wou, Ik denk en Ik moet. In dit pareltje krijg je een bijzondere en ontroerende kijk op 'ik'. Toon Tellegen maakte warme, filosofische en soms confronterende gedichten over identiteit. Ingrid Godon maakte beklijvende portretten, typerend voor haar bijzondere stijl. Tekst en beeld passen wonderwel bij elkaar. Met deze expo leggen we de nadruk op thema’s als ‘identiteit’ en ‘diversiteit’. Filosoferen, beeldende kunst en taal komt hier samen.

Bovenverdieping van bibliotheek Terneuzen

De expo bestaat uit 26 kaders met origineel werk van Ingrid Godon, 25 kaders met illustraties uit Ik en mijzelf en 1 zelfportret dat ze maakte in opdracht van Villa Verbeelding. De tentoonstelling is tot en met 16 oktober te zien op de bovenverdieping van bibliotheek Terneuzen, tijdens openingsuren.

Deze expo is een productie van Bibliotheek Genk en werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.

Foto Toon Tellegen en Ingrid Godon © Tatiana de Munck