Keti Koti tas

30 juni 2021, van 10:00 tot 17:30 | bibliotheek Terneuzen

Kosten: 5,-

Bestel je Keti Koti tas en haal 'm 30 juni op in bibliotheek Terneuzen

Keti Koti Tafel is een nieuwe traditie waarbij middels het uitwisselen van persoonlijke ervaringen stilgestaan wordt bij de hedendaagse gevolgen van het Nederlandse slavernijverleden.

Keti Koti Tafel Community Zeeland biedt evenals vorig jaar een tas aan met ingrediënten voor een Antilliaanse/Surinaamse maaltijd en een goed gesprek in de vorm van prikkelende dialoogvragen. Zo kunt u op 1 juli thuis Keti Koti vieren, coronaproof met vrienden, familie en bekenden.

Keti Koti Dialoogtas

In de Keti Koti Tas voor thuis zit een (bijna) kant-en-klare pindasoep (vegetarisch) en een dessert. Het materiaal om de dialoog op gang te brengen bestaat uit een boekje met aanbevelingen voor de opzet van de dialoogmaaltijd, audiovisuele appetizers en drie enveloppen met dialoogvragen.

Afhalen kan in bieb Terneuzen

De Keti Koti Tafel Tas kost €5,00 p.p. (met een minimale afname van twee personen). Na aanmelding en betaling, vóór 23 juni, is de tas op woensdag 30 juni af te halen in bibliotheek Terneuzen tijdens openingstijden. De overige uitgiftepunten in Zeeland zijn Middelburg, Goes en Vlissingen.