Taalcafé in Vogelwaarde

3 december 2020, van 13:00 tot 14:15 | Elke week | Dorpscentrum Vogelwaarde

Kosten: Gratis

Taalcafe in Bibliotheek Terneuzen

Het TaalCafé in Vogelwaarde gaat voorlopig niet door vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

Een gezellige plek om Nederlands te oefenen! Het Taalcafé in Vogelwaarde wordt iedere donderdagmiddag gehouden. We praten altijd in het Nederlands, dus een klein beetje Nederlands moet je wel kunnen spreken.

Wat is een Taalcafé?

In kleine groepjes en een vrijwilliger, wordt er gepraat over allerlei onderwerpen. Op een gezellige plek, zonder de druk van een lesprogramma. Een bezoek aan de supermarkt, het oudergesprek op school, op verjaardagsbezoek bij de buurman – er kan allemaal over gepraat worden. Ook leggen bezoekers hier nieuwe contacten.
Er is een vrije inloop en iedereen die aan zijn of haar Nederlands wil werken, is van harte welkom. Deelname is gratis. De Taalcafés worden gerund door taalvrijwilligers die getraind zijn in het helpen bij de Nederlandse taal.

Voorlopig geen TaalCafé in Vogelwaarde

Het TaalCafé in Vogelwaarde gaat voorlopig niet door vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Mocht u geïnteresseerd zijn in één-op-één ze contact, mail naar a.deblok@bibliotheekzeeuwsvlaanderen.nl of bel naar 085 0868112.

Het Dorpscentrum

Het Taalcafé vindt plaats in het Dorpscentrum Vogelwaarde, Populierenstraat 41, 4581 BR Vogelwaarde. Iedere donderdagmiddag van 13.00 tot 14.15 uur.