Vanaf 18 mei zijn de Bibliotheken in Zeeland weer beperkt open voor publiek. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Afspraken en werkwijze kunnen per locatie verschillen. Ook worden andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke. Klik hier voor meer informatie.

Tablet Café in Bibliotheek Oostburg

12 mei 2020, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oostburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

tablet cafe in bibliotheek oostburg

Ter voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus gaat het tablet café tot nader order niet door.

Een Tablet Café is een ontmoetingsplek voor iPad- en andere tabletbezitters. Het accent van het Tablet Café ligt op de uitwisseling van tabletervaringen op informele wijze. Onder het genot van een kop koffie worden tips, trucs, apps en games met elkaar gedeeld. Bijvoorbeeld: het installeren van apps, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, Dropbox installeren, Skype downloaden en handige programma’s en trucjes om alles uit uw tablet te halen.

Ervaren tabletbezitters zijn ook van harte welkom om hun kennis te delen met minder ervaren gebruikers. Vergeet vooral niet je opgeladen tablet mee te nemen en eventueel je Apple- of Googleplaystore-id.

Het Tablet Café blijkt vooral effectief voor senioren die vastlopen tijdens het gebruik met hun tablet. Ze worden weer op het goede spoor gezet zodat ze vervolgens zelfstandig verder kunnen met het gebruik van hun tablet.

Verhinderd? Bezoek dan het Tablet Café in een andere Bibliotheek in Zeeuws-Vlaanderen: Terneuzen of Axel.