Lees je graag e-books of ben je juist fan van luisterboeken? Tijdens de App-Tour in Bibliotheek Terneuzen op 10 oktober kom je alles te weten over de Online Bibliotheek-App!

Tablet Café in Bibliotheek Oostburg

14 januari 2020, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Oostburg

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

tablet cafe in bibliotheek oostburg

Ben je in het bezit van een iPad of een andere tablet en zit je met praktische vragen? Of wil je graag tips uitwisselen met anderen? Kom dan naar het tabletcafé in de bibliotheek.

Een Tablet Café is een ontmoetingsplek voor iPad- en andere tabletbezitters. Het accent van het Tablet Café ligt op de uitwisseling van tabletervaringen op informele wijze. Onder het genot van een kop koffie worden tips, trucs, apps en games met elkaar gedeeld. Bijvoorbeeld: het installeren van apps, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, Dropbox installeren, Skype downloaden en handige programma’s en trucjes om alles uit uw tablet te halen. Iedere eerste dinsdag van de maand wordt het Tablet Café in biliotheek Oostburg gehouden.

Iedereen is welkom in het tabletcafé. Beginnende tabletgebruikers met praktische vragen, maar ook mensen die handig zijn met digitale apparaten en het leuk vinden om hun ervaringen te delen met anderen.Het is geen cursus, dus je hoeft niet vooraf aan te melden. Je kunt gewoon binnenlopen, de koffie/thee staat klaar. En vergeet vooral niet een opgeladen tablet mee te nemen!

Verhinderd? Bezoek dan het Tablet Café in een andere Bibliotheek in Zeeuws-Vlaanderen: Terneuzen of Axel.

Protocol in verband met voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus

1. Maximaal 5 deelnemers
2. Deelnemers desinfecteren hun handen bij desinfectiezuil en gaan naar de gebruikelijke tafel
3. Iedereen die meedoet aan het Tablet Café doet mondkapjes op
4. Iedereen die meedoet maakt vooraf en na afloop zijn of haar eigen apparatuur schoon
5. Als de deelnemers weg zijn, maakt de begeleider vanuit de bibliotheek de tafel schoon