De Bibliotheken zijn open. De leestafel, de printer en de internet pc’s zijn weer in gebruik. Klik hier voor meer informatie.

Tablet Café in Bibliotheek Terneuzen

25 juni 2020, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek Terneuzen

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

tablet cafe in bibliotheek terneuzen

Het tabletcafé is tot nader order stopgezet in verband met de landelijke maatregelen ter bestrijding van het coronavirus.

Een Tablet Café is een ontmoetingsplek voor iPad- en andere tabletbezitters. Het accent van het Tablet Café ligt op de uitwisseling van tabletervaringen op informele wijze. Onder het genot van een kop koffie worden tips, trucs, apps en games met elkaar gedeeld. Bijvoorbeeld: het installeren van apps, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, Dropbox installeren, Skype downloaden en handige programma’s en trucjes om alles uit uw tablet te halen. Iedere laatste donderdag van de maand wordt het tabletcafé in Bibliotheek Terneuzen gehouden.

We geven je leuke en handige tips om alle mogelijkheden van je tablet te benutten. De toegang is vrij. Vergeet vooral niet je tablet en Apple-id of Googleplaystore-id mee te nemen! De deskundige medewerkers van de Bibliotheek zijn aanwezig om kennis en ervaring met jou te delen.

Verhinderd? Bezoek dan het Tablet Café in een andere Bibliotheek in Zeeuws-Vlaanderen: Axel of Oostburg.