Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn alle bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen tot nader order gesloten. Ook zijn alle activiteiten in onze bibliotheken in deze periode geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Coronavirus

Al onze bibliotheken zijn gesloten tot en met maandag 6 april. The library is closed to the public to prevent the spread of Corona.

Richtlijnen RIVM

De bibliotheek volgt hiermee het landelijke beleid om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Voor actuele betrouwbare informatie over COVID-19 verwijzen wij naar de site van het RIVM en de Rijksoverheid.

Activiteiten geannuleerd

Alle activiteiten die gepland staan tot en met 6 april as. worden opgeschort of stopgezet. Denk hierbij aan het taalcafé en de klik&tik-cursussen. Alle lezingen en andere bijeenkomsten worden ook opgeschort of stopgezet.

Reserveren

Als gevolg van de tijdelijke sluiting kunnen er geen boeken of andere materialen gereserveerd worden. Er zal geen telaatgeld berekend worden.
Heb je iets gereserveerd? We laten je reservering langer staan.

Inleveren

Boeken kan je thuis houden. Uiteraard brengen we geen telaatgeld in rekening. Als je vanaf nu materialen verlengt, is de leentermijn 6 weken.

Thuis genieten van de bieb

Online bibliotheek

Wat kun je thuis nog doen om te blijven lezen? Heel veel! En niet alleen lezen, maar ook luisteren en online je hersens prikkelen. Er zijn veel websites van de bibliotheek waar jong en oud nog terecht kunnen. Voor bijvoorbeeld e-books, educatieve spelletjes en onderzoek.