Nieuwe Senia leesclubs in Zeeuws-Vlaanderen

Gepubliceerd op: 19 april 2023 10:04

Senia leesclub in Terneuzen, Hulst en Oostburg

Senia brengt mensen samen in lees- en muziekluisterclubs. Om verdiepende gesprekken te voeren met elkaar, persoonlijk en op de inhoud.

Het plan is nieuwe leesclubs op te starten in Zeeuws-Vlaanderen. Potentiele deelnemers kunnen zich melden. Ook mensen die ambassadeur van Senia willen worden zijn van harte welkom. Als ambassadeur richt je nieuwe leesgroepen op. 

Informatiebijeenkomsten

In Zeeuws-Vlaanderen is belangstelling voor een nieuwe leesclub. Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontmoet gelijkgestemden. “Ik wil al heel lang meer lezen, maar het komt er maar niet van.” zegt één van de belangstellenden. “Ik hoop dat dit met een leesclub eindelijk gaat lukken.”

Binnenkort wordt in bibliotheek Terneuzen, Hulst en Oostburg een informatiebijeenkomst gehouden voor mensen die het leuk vinden om literatuur te (gaan) lezen en daarover te praten met andere liefhebbers.Lijkt het je leuk om je bij een nieuwe leesclub aan te sluiten? Meld je aan. Bij genoeg belangstelling wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd en mogelijk direct een leesclub opgericht. Lees de flyer.

Aanmelden voor een informatiebijeenkomst

Leesclubs van Senia

Senia organiseert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Senia versterkt handige leeswijzers, waardoor de boekbesprekingen al snel verdiepend zijn.

Hoe werkt een leesclub

Ambassadeur

Senia leesclubs in Terneuzen, Hulst en Oostburg

Heb je een liefde voor lezen en wil je graag wat betekenen voor anderen? Word ambassadeur bij leescluborganisatie Senia. Als ambassadeur richt je nieuwe leesgroepen op. Je bent helemaal vrij in het invullen van je tijd en krijgt een bescheiden vergoeding. Voor meer informatie, mail met Senia.