Update Zeeuwse Bibliotheken App

Gepubliceerd op: 1 december 2022 11:01

Op 1 december is de Zeeuwse Bibliotheken App geüpdatet. Over het algemeen vinden die updates automatisch plaats, ofwel de gebruiker van onze app geeft zelf een klik op de knop zodat die geüpdatet wordt. Er is echter wel een belangrijke instelling die de leners zelf opnieuw moeten instellen. Het betreft de zogenaamde push notificaties.

Push notificaties zelf instellen

Zeeuwse Bibliotheken app

Push notificaties zijn automatische berichtjes in de vorm van: ' Let op: je uitlening verloopt' of ' Uw reservering staat klaar.'

Wil je als lener deze berichtjes ontvangen, dan dien je deze na 1 december zelf aan te zetten. Dat klinkt moeilijk, maar het is heel makkelijk. In deze bijlage staat in 4 stappen wat je moet doorlopen om deze notificaties weer te activeren.

De Zeeuwse bibliotheken app is gratis te downloaden via App Store, en de Google Play Store.

In de app kun je zien tot hoe lang je je geleende boeken thuis mag houden. Je kunt via de app verlengen (verlengen is gratis) en je kunt titels uit onze collectie reserveren. Ook heel handig is dat je in de app de gegevens van meerdere familieleden bij kunt houden (gebruikersbeheer). Via 'scan ISBN-code' kun je (bijvoorbeeld in de boekhandel) een boek scannen en zo bekijken of de Bibliotheek dit boek ook uitleent.