• Bibliotheek Terneuzen Bekijk details

Bibliotheek Terneuzen is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

Bekijk details van Bibliotheek Terneuzen

• Bibliotheek Axel Bekijk details

Bibliotheek Axel is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden.

Bekijk details van Bibliotheek Axel

• Bibliotheek Biervliet Bekijk details

Bibliotheek Biervliet is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek in Biervliet is gevestigd in de Brede School 't Geuzennest en is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden.

Bekijk details van Bibliotheek Biervliet

• Bibliotheek Breskens Bekijk details

Bibliotheek Breskens is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek in Breskens is gevestigd in het multifunctionele centrum De Korre en is een onbemande Bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden.

Bekijk details van Bibliotheek Breskens

• Bibliotheek Hoek Bekijk details

Bibliotheek Hoek is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek in Hoek is gevestigd in het gebouw van verzorgingstehuis Vremdieke.

Bekijk details van Bibliotheek Hoek

• Bibliotheek Hulst Bekijk details

Bibliotheek Hulst is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

Bekijk details van Bibliotheek Hulst

• Bibliotheek Kloosterzande Bekijk details

Bibliotheek Kloosterzande is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek in Kloosterzande is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingsuren.

Bekijk details van Bibliotheek Kloosterzande

• Bibliotheek Koewacht Bekijk details

Bibliotheek Koewacht is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek in Koewacht is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingsuren.

Bekijk details van Bibliotheek Koewacht

• Bibliotheek Oostburg Bekijk details

Bibliotheek Oostburg is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

Bekijk details van Bibliotheek Oostburg

• Bibliotheek Philippine Bekijk details

Bibliotheek Philippine is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk details van Bibliotheek Philippine

• Bibliotheek Sas van Gent Bekijk details

We zijn erin geslaagd een vervangende locatie te vinden. Vanaf 3 november tot zeker eind van de maand kunt u terecht in zorgcentrum De Redoute, Rijsenburg 2, begane grond, kamer 7. Daar is een inlever- en afhaalpunt ingericht. Er is geen collectie aanwezig. Wel kunnen er gereserveerde exemplaren worden opgehaald. De openingstijden zijn gelijk aan de bemande openingsuren van de Bibliotheek, woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.30 uur. Het Multifunctioneel centrum De Statie in Sas van Gent...

Bekijk details van Bibliotheek Sas van Gent

• Bibliotheek Sluiskil Bekijk details

Bibliotheek Sluiskil is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk details van Bibliotheek Sluiskil

• Bibliotheek Vogelwaarde Bekijk details

Bibliotheek Vogelwaarde is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. Bibliotheek Vogelwaarde is een bibliotheek op school die gevestigd is in basisschool De Schakel, en is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden. Er is geen fysieke collectie voor volwassenen. Men kan vanuit thuis boeken reserveren (via de catalogus zowel provinciaal als landelijk), in de bibliotheek ophalen en weer terugbrengen.

Bekijk details van Bibliotheek Vogelwaarde

• Bibliotheek Zaamslag Bekijk details

Bibliotheek Zaamslag is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is gevestigd in gemeenschapscentrum Het Stropievat en is een onbemande bibliotheek die toegankelijk is tijdens onderstaande openingstijden.

Bekijk details van Bibliotheek Zaamslag