• Bibliotheek Terneuzen Bekijk details

Bibliotheek Terneuzen is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

Bekijk details van Bibliotheek Terneuzen

• Bibliotheek Axel Bekijk details

Bibliotheek Axel is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd is in het stadhuis van Axel. De gewijzigde baliedienstverlening van de gemeente heeft geen invloed op de openingsuren van de bibliotheek.

Bekijk details van Bibliotheek Axel

• Bibliotheek Biervliet Bekijk details

Bibliotheek Biervliet is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek die gevestigd is in Brede School 't Geuzennest.

Bekijk details van Bibliotheek Biervliet

• Bibliotheek Breskens Bekijk details

Bibliotheek Breskens is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd in MFC De Korre.

Bekijk details van Bibliotheek Breskens

• Bibliotheek Hoek Bekijk details

Bibliotheek Hoek is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is gevestigd in het gebouw van verzorgingstehuis Vremdieke.

Bekijk details van Bibliotheek Hoek

• Bibliotheek Hulst Bekijk details

Bibliotheek Hulst is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. We zijn u van dienst op onze tijdelijke locatie aan de Overdamstraat op nr. 15, waar voorheen de Action gevestigd was.

Bekijk details van Bibliotheek Hulst

• Bibliotheek Kloosterzande Bekijk details

Bibliotheek Kloosterzande is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd in Brede School 't Getij.

Bekijk details van Bibliotheek Kloosterzande

• Bibliotheek Koewacht Bekijk details

Bibliotheek Koewacht is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd in Brede School Koewacht.

Bekijk details van Bibliotheek Koewacht

• Bibliotheek Oostburg Bekijk details

Bibliotheek Oostburg is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

Bekijk details van Bibliotheek Oostburg

• Bibliotheek Philippine Bekijk details

Bibliotheek Philippine is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is gevestigd in het gebouw van Basisschool Laureyn.

Bekijk details van Bibliotheek Philippine

• Bibliotheek Sas van Gent Bekijk details

De Bibliotheek Sas van Gent is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is een onbemande Bibliotheek, gevestigd in MFC De Statie.

Bekijk details van Bibliotheek Sas van Gent

• Bibliotheek Sluiskil Bekijk details

Bibliotheek Sluiskil is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is gevestigd in Brede School Het Mozaïek.

Bekijk details van Bibliotheek Sluiskil

• Bibliotheek Vogelwaarde Bekijk details

Bibliotheek Vogelwaarde is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. Bibliotheek Vogelwaarde is een onbemande bibliotheek en een bibliotheek op school, gevestigd in basisschool De Schakel. De ingang is aan de Meidoornstraat. Er is geen fysieke collectie voor volwassenen. Men kan vanuit thuis boeken reserveren (via de catalogus zowel provinciaal als landelijk), in de bibliotheek ophalen en weer terugbrengen.

Bekijk details van Bibliotheek Vogelwaarde

• Bibliotheek Zaamslag Bekijk details

Bibliotheek Zaamslag is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd in gemeenschapscentrum Het Stropievat.

Bekijk details van Bibliotheek Zaamslag