Wegens de aanhoudende hitte zijn de bibliotheken in Sluiskil en Hoek gesloten t/m woensdag 12 augustus. Uiteraard wordt er geen leengeld gerekend over deze dagen. Naar de openingstijden

Kids College Coronavirus

9 september 2020, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Terneuzen

Kosten: gratis

kids college Ger Rijkers over coronavirus

Coronavirus: wat is dat eigenlijk, wat zijn virussen precies en hoe kun je er ziek van worden?

Zit je in groep 6, 7 of 8? Ben je nieuwsgierig? Dat komt goed uit! Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen organiseert samen met Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen iedere maand een supertof Kids College.

Ger Rijkers

Professor Ger Rijkers is immunoloog en weet alles over virussen en hun effecten bij mensen. Hij houdt zich bezig met de oorzaak en behandeling van stoornissen aan het afweersysteem van de mens.
Ger werkt bij het University College Roosevelt, Middelburg, het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, Goes en het St. Elizabeth Ziekenhuis, Tilburg.

Ger Rijkers geeft een kids college over Coronavirus in bibliotheek Terneuzen

Tijdens het Kids College vertelt Gert wat je wilt weten over het Coronavirus. Zoals zijn er al geneesmiddelen en komt er een vaccin? En hoe kun je jezelf beschermen (en je opa en oma). Waarom wordt het ook wel COVID-19 genoemd en wat hebben dieren ermee te maken? Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen!

Aanmelden

kids college in bibliotheek terneuzen

Deelname is gratis. Inschrijving is wel verplicht. Het college duurt van 15:00 tot ongeveer 17:00 uur met een korte pauze tussendoor. Het college vindt plaats in de grote zaal op de eerste verdieping van bibliotheek Terneuzen, Oostkant 1.
Aanmelden kan vanaf 24 augustus op de website van Cultuureducatie.