Algemene voorwaarden restitutiebeleid tickets

Het restitutiebeleid is van toepassing wanneer Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen één van haar producten en/of diensten aanbiedt en/of verkoopt.

Restitutiebeleid tickets

Bestellen van toegangsbewijzen kan:

  • in de meeste bemande vestigingen van Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen tegen pin betaling
  • via de website (alleen mogelijk met internetbankieren)

Wanneer je een ticket hebt besteld voor een activiteit van Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen, geldt het volgende restitutiebeleid:

  • Er vindt geen restitutie van gemaakte kosten plaats, tenzij de cursus, workshop of activiteit komt te vervallen.
  • Voor meerdaagse cursussen of workshops geef je jezelf op voor de hele cyclus. Bij het volgen van een deel van de cyclus vindt geen restitutie plaats.
  • Voor elke activiteit geldt een minimaal aantal deelnemers. Wanneer dit niet bereikt wordt, kan een activiteit geannuleerd worden. Annulering wordt gecommuniceerd via de website. Personen die reeds een toegangsbewijs hebben gekocht, worden persoonlijk op de hoogte gesteld van de annulering, mits de contactgegevens bekend zijn. Bij annulering van een activiteit door de Bibliotheek vindt restitutie van het aankoopbedrag plaats.
  • Als een cursus, workshop of activiteit komt te vervallen wordt de deelnemer uiterlijk 1 werkdag van tevoren geïnformeerd.

Na afloop van een activiteit kunnen wij je vragen een evaluatieformulier in te vullen. De hiermee verzamelde gegevens worden gebruikt voor het verbeteren van de dienstverlening. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet vrijgegeven aan derden.

Tijdens je deelname kunnen er foto's worden gemaakt. Zie onze Privacyverklaring.