Vanaf 18 mei zijn de Bibliotheken in Zeeland weer beperkt open voor publiek. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Afspraken en werkwijze kunnen per locatie verschillen. Ook worden andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke. Klik hier voor meer informatie.

Openingstijden en adressen

 • Bibliotheek Terneuzen Bekijk details

  Vanaf 18 mei zijn de Bibliotheken in Zeeuws-Vlaanderen weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Ook worden er andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke. Bibliotheek Terneuzen is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

  Bekijk details van Bibliotheek Terneuzen

 • Bibliotheek Axel Bekijk details

  Vanaf 18 mei zijn de Bibliotheken in Zeeuws-Vlaanderen weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Ook worden er andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke. Bibliotheek Axel is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd is in het stadhuis van Axel. De gewijzigde baliedienstverlening van de gemeente heeft geen invloed op de openingsuren van de bibliotheek.

  Bekijk details van Bibliotheek Axel

 • Bibliotheek Biervliet Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Biervliet is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek die gevestigd is in Brede School 't Geuzennest.

  Bekijk details van Bibliotheek Biervliet

 • Bibliotheek Breskens Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Breskens is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd in MFC De Korre.

  Bekijk details van Bibliotheek Breskens

 • Bibliotheek Hoek Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Hoek is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is gevestigd in het gebouw van verzorgingstehuis Vremdieke.

  Bekijk details van Bibliotheek Hoek

 • Bibliotheek Hulst Bekijk details

  Vanaf 18 mei zijn de Bibliotheken in Zeeuws-Vlaanderen weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Ook worden er andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke. Bibliotheek Hulst is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. We zijn u van dienst op onze tijdelijke locatie aan de Overdamstraat op nr. 15, waar voorheen de Action gevestigd was.

  Bekijk details van Bibliotheek Hulst

 • Bibliotheek Kloosterzande Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Kloosterzande is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd in Brede School 't Getij.

  Bekijk details van Bibliotheek Kloosterzande

 • Bibliotheek Koewacht Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Koewacht is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd in Brede School Koewacht.

  Bekijk details van Bibliotheek Koewacht

 • Bibliotheek Oostburg Bekijk details

  Vanaf 18 mei gaan de Bibliotheken in Zeeuws-Vlaanderen weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Ook worden er andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke. Bibliotheek Oostburg is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek levert op het gebied van media voor iedereen in het werkgebied een goed bereikbare voorziening van informatie, educatie, kunst & cultuur en lezen & ontmoeting.

  Bekijk details van Bibliotheek Oostburg

 • Bibliotheek Philippine Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Philippine is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is gevestigd in het gebouw van Basisschool Laureyn.

  Bekijk details van Bibliotheek Philippine

 • Bibliotheek Sas van Gent Bekijk details

  Vanaf 18 mei zijn de Bibliotheken in Zeeuws-Vlaanderen weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Ook worden er andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke. De Bibliotheek Sas van Gent is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De Bibliotheek is een onbemande Bibliotheek, gevestigd in MFC De Statie.

  Bekijk details van Bibliotheek Sas van Gent

 • Bibliotheek Sluiskil Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Sluiskil is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is gevestigd in Brede School Het Mozaïek.

  Bekijk details van Bibliotheek Sluiskil

 • Bibliotheek Vogelwaarde Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Vogelwaarde is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. Bibliotheek Vogelwaarde is een onbemande bibliotheek en een bibliotheek op school, gevestigd in basisschool De Schakel. De ingang is aan de Meidoornstraat. Er is geen fysieke collectie voor volwassenen. Men kan vanuit thuis boeken reserveren (via de catalogus zowel provinciaal als landelijk), in...

  Bekijk details van Bibliotheek Vogelwaarde

 • Bibliotheek Zaamslag Bekijk details

  De kleine vestigingen gaan op 30 mei weer beperkt open. Alleen voor het lenen en inleveren van boeken en andere materialen. Bibliotheek Zaamslag is onderdeel van Stichting Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. De bibliotheek is een onbemande bibliotheek, gevestigd in gemeenschapscentrum Het Stropievat.

  Bekijk details van Bibliotheek Zaamslag