De bibliotheken zijn en blijven toegankelijk. Bekijk de regels volgens de nieuwe richtlijnen.

Voorlees- en knutseluurtje voor kleuters

28 oktober 2020, van 15:00 tot 15:45 | Bibliotheek Terneuzen

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

voorlezen en knutselen voor kleuters in bibliotheek Terneuzen

Naar een mooi verhaal luisteren en heerlijk knutselen, mooie dingen maken of tekenen. Het kan allemaal tijdens het voorlees- en knutseluurtje in de bibliotheek.

Het voorlees- en knutseluurtje wordt iedere maand gehouden in Bibliotheek Terneuzen. Telkens staat een ander prentenboek centraal.
Na het voorlezen kunnen kinderen lekker knutselen of kleuren rondom het voorgelezen boek. Het resultaat mag mee naar huis worden genomen. Kom gezellig meedoen en neem vriendjes en vriendinnetjes mee! Er is een ruimte voorzien waarin voldoende afstand kan worden gehouden.

Het monsterbonsterbulderboek / Jozua Douglas & Marieke Nelissen

Bruno is een druktemaker. Hij houdt van stoeien, lawaaiig zijn en van kliederen met zijn eten. Als zijn ouders mopperen dat hij zich gedraagt als een monster, besluit hij ze met zijn tovertoeter te betoveren. Hij buldert een toverspreuk, en verandert ze in monsters. Eerst lijkt dat geweldig, maar Bruno’s ouders maken het wel heel erg bont. En dan eet Bruno’s vader ook nog de tovertoeter op. Hoe kan Bruno er nu voor zorgen dat alles weer normaal wordt?!