Interview met Karin Slaughter

10 juni 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een online kennismaking met Karin Slaughter, over haar nieuwe boek, over haar eerdere boeken, het schrijverschap, waar ze de inspiratie vandaan haalt en alles wat je altijd al wilde weten.

De Zeeuwse bibliotheken en Boekhandel De Koperen Tuin presenteren: Interview met ‘Queen of Crime’ Karin Slaughter. Een online kennismaking met Karin Slaughter, over haar nieuwe boek, over haar eerdere boeken, het schrijverschap, waar ze de inspiratie vandaan haalt en alles wat je altijd al wilde weten.

Op 8 juni komt er weer een nieuwe literaire thriller van Karin Slaughter uit bij Uitgeverij Harper Collins: Valse Getuige. Een geweldige standalone-thriller van de onbetwiste Queen of Crime. Dat levert gegarandeerd eersteklas spanning op en fans kijken er al een jaar naar uit! Om dit te promoten heeft haar uitgeverij besloten een online tournee te organiseren. Precies in de Week van het Spannende Boek, die loopt van 7 t/m 13 juni.

Ook boekhandel ‘De Koperen Tuin’ in Goes kreeg een online interview aangeboden en de bibliotheken in Zeeland doen hier graag aan mee. Op donderdag 10 juni van 20:00 tot 21:00 uur gaat het gebeuren!

En jij kunt daarbij zijn! Ben je al jaren fan en heb je een prangende vraag? Of wil je gewoon luisteren hoe Karin Slaughter voorleest uit haar nieuwe thriller en een gesigneerd exemplaar kopen? Het kan allemaal.

Karin Slaughter

Online interview met Karin Slaughter

Karin Slaughter (1971) groeide op in Georgia (Verenigde Staten) en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is auteur van tientallen thrillers die al jarenlang wereldwijd hoog op de bestsellerlijsten staan. Met haar ijzingwekkende verhalen verwierf ze internationaal de titel ‘Queen of Crime’.
Internationaal bestsellerauteur Karin Slaughter is een van ‘s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar weergaloze thrillers zijn in 33 talen verschenen en wereldwijd zijn er meer dan 30 miljoen exemplaren van verkocht. Karin Slaughter baseert haar boeken altijd op waargebeurde misdaden, waarbij het haar meer gaat om het motief dan om de misdaad zelf. Ze grijpt de kans die ze als auteur heeft om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Geweld tegen vrouwen speelt een belangrijke rol in haar oeuvre.

Nieuwste boek

Online interview met Karin Slaughter

Leigh en haar zus Callie zijn geen slechte mensen, maar op een avond meer dan twintig jaar geleden hebben ze iets vreselijks gedaan. Het resulteerde in een leven dat getekend werd door schuldgevoelens, verraad en geheimen.
Jaren later heeft Leigh, inmiddels werkzaam bij een succesvol advocatenkantoor, de herinneringen aan die avond verdrongen. Tot ze tegen haar wil gedwongen wordt om een nieuwe cliënt aan te nemen en de grond onder haar voeten wegvalt. Want de man weet wat er destijds is gebeurd. Hij weet wat Leigh en Callie hebben gedaan. En tenzij ze hem stoppen, zal hij hun levens verwoesten…