• Speurtocht in bibliotheek Terneuzen Bekijk details

1 februari 2023

Kom in de voorjaarsvakantie naar bibliotheek Terneuzen en doe een leuke speurtocht.

• Tijdschriften in de online Bibliotheek-app Bekijk details

31 januari 2023

Gebruik je de TijdschriftenBieb-app wel eens? Dan weet je dat het een handige en mobiele manier is om diverse tijdschriften te lezen. Nu gaat de aparte TijdschriftenBieb-app verdwijnen. Maar geen nood, het aanbod is per 6 maart terug te vinden in de online Bibliotheek-app.

• Tariefswijziging per 1 januari Bekijk details

1 december 2022

Vanaf 1 januari gaan de prijzen voor het lidmaatschap van de Zeeuwse Bibliotheken omhoog. We passen per 1 januari 2023 een verhoging van de tarieven toe van € 2,50 per jaar per betaalde abonnementsvorm.

• Update Zeeuwse Bibliotheken App Bekijk details

1 december 2022

Op 1 december wordt de Zeeuwse Bibliotheken App geüpdatet. Over het algemeen vinden die updates automatisch plaats, ofwel de gebruiker van onze app geeft zelf een klik op de knop zodat die geüpdatet wordt. Er is echter wel een belangrijke instelling die de leners allen zelf opnieuw moeten instellen. Het betreft de zogenaamde push notificaties.