Info bijeenkomst Senia leesgroep literatuur

8 juli 2021, van 14:00 tot 15:00 | Bibliotheek Terneuzen

Kosten: gratis

informatie bijeenkomst leesgroep literatuur Senia in bibliotheek Terneuzen

Heb je juist nu in deze coronaperiode de tijd genomen om mooie boeken te lezen en wil je deze leeservaringen delen met anderen in een kleine groep? Word dan lid van een leesgroep. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels.

Boeken bieden stof tot nadenken en het is verrijkend om je bevindingen in een groep te kunnen delen en bespreken. Duizenden Nederlanders die deelnemen aan een leesclub hebben dat al mogen ondervinden. Je leest meer in een leesclub, vaak ook uit een breder repertoire, en de bespreking van de boeken is leerzaam en verfrissend. Het idee van een Senia-leesclub is dat je in groepen van 6-8 mensen elke 5 à 6 weken bij elkaar komt, om een boek te bespreken aan de hand van discussievragen, opgesteld door deskundigen.

Wanneer en waar

Belangstellenden zijn welkom op donderdag 8 juli om 14:00 uur in bibliotheek Terneuzen, Oostkant 1. Tijdens de bijeenkomst geeft een medewerker van Senia informatie over de werkwijze van de leesclub en de boekenlijst. Deelnemers dragen allemaal een mondkapje en vooraf aanmelden is verplicht.

Stichting Senia

informatie bijeenkomst leesgroep literatuur senia in bibliotheek terneuzen

Senia is dé landelijke organisatie van leesclubs en muziekluisterclubs. Verspreid over het hele land delen leden in zo’n 1400 clubs hun interesse voor literatuur, filosofie, kunst, geschiedenis en muziek. Senia helpt bij het vinden of oprichten van deze clubs en maakt inspirerende leeswijzers om het gesprek met elkaar te verdiepen.