De bibliotheken zijn en blijven toegankelijk. Bekijk de regels volgens de nieuwe richtlijnen.

Opening bibliotheek Hulst

11 november 2020, van 13:00 tot 17:30 | Bibliotheek Hulst

Kosten: gratis

nieuwe bibliotheek Hulst

Vandaag opent de nieuwe bibliotheek in Hulst aan de Vismarkt officieel haar deuren.

Na maanden van voorbereiding en tien dagen proefdraaien, is het zover. Een ieder kan een kijkje komen nemen in de nieuwe bieb. De bieb is te vinden aan de Vismarkt 1, 4561 AZ Hulst. Vlakbij de huidige locatie aan de Overdamstraat.

Gedicht

Kinderen kunnen de nieuwe bibliotheek leren kennen door middel van een speurtocht. Stadsdichter Willem de Geus gaat een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt gedicht presenteren. Volwassenen kunnen kennis maken met de vele functies van de ruimte.
Zoals van een bibliotheek in het centrum van een stad verwacht kan worden, is ook de bieb in Hulst een prettige verblijfsruimte. Met een uitgebreide leestafel op een fijne plek, stilteruimtes om te studeren, een computereiland, een expositiewand en nog veel meer.

Ledenactie

Wordt lid van bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen met 50 procent korting

Om de opening van de bibliotheek te vieren bieden we nieuwe klanten een lidmaatschap aan voor de helft van de prijs! De kortingsactie geldt voor alle abonnementen en loopt van 11 t/m 30 november. Ook bestaande klanten kunnen in die periode bij hun eerste bezoek rekenen op een attentie.

Bieb Overdamstraat dicht

De huidige bibliotheek aan de Overdamstraat is gesloten vanaf maandag 19 oktober. Twee weken later, op maandag 2 november, gaat de nieuwe bibliotheek open. Dit wordt een proefperiode, tot 11 november, om alle systemen te testen.