Klik & Tik

Klik & Tik cursus internet

Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer en de tablet. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe je bestanden kunt downloaden. Het internet is voor iedereen. Wil je starten met internet, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Volg dan de basiscursus internet van Klik & Tik in de Bibliotheek. Stap voor stap ga je het internet op en ontdek je hoe dit werkt. 

Thuis of in de bibliotheek

Klik & Tik is een oefenprogramma wat je thuis kunt doen. Via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Maar je kunt de cursus ook met begeleiding van bibliotheekmedewerkers in de Bibliotheek volgen. Klik & Tik kan in corona tijd online gedaan worden. Maar zodra het weer kan ook fysiek in bibliotheek Terneuzen en bij voldoende animo ook in Hulst.

Klik&Tik in bieb Terneuzen

Een kijkje tijdens de les en cursisten aan het woord.

Wil je meedoen?

Klik & Tik in bibliotheek Terneuzen

Dit is een gratis cursus die wordt gegeven op dinsdag tussen 9.30 uur en 11.30 uur in Bibliotheek Terneuzen. Bel met Anne-Marie de Blok op tel. nr. 085-0868112. Bij voldoende animo start de cursus ook in Hulst.