Studeren en werken in de bieb

studeren in de bibliotheek

Studeren of werken kan prima in bibliotheek Terneuzen. Het is een goede plek om ongestoord te werken en eventueel af te spreken met je studiegenoten.

In de vestiging in het centrum van Terneuzen zijn speciale studie- en werkplekken ingericht. Hier kan je prima werken op je eigen laptop, notebook of tablet. Alle studieplekken hebben een stopcontact. Bovendien heb je direct toegang tot de uitgebreide collectie van de bibliotheek.

Wifi

Publicroam

In bibliotheek Axel, Hulst, Oostburg en Terneuzen heb je in het hele gebouw gratis wifi. Je hebt geen wachtwoord nodig. Wij hanteren een reglement voor het gebruik van internet, wifi en computers in onze bibliotheek. Wanneer je in gebruik maakt van wifi, ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je computer, tablet of smartphone. Zorg ervoor dat je een goede firewall en een goed anti-virus programma hebt geïnstalleerd.

Computergebruik, printen en kopiëren

In bibliotheek Hulst, Terneuzen, Axel, Sas van Gent en Oostburg staan computers. Op deze computers kun je gebruik maken van internet en andere gangbare programma's als Word, Excel en PowerPoint. Je kunt alleen printen vanaf de vaste computers van de bibliotheek.

Kopieren kan op A4 formaat, € 0,10 en op A3 formaat (niet in de kleinere vestigingen): € 0,20. In alle bibliotheken met uitzondering van Vogelwaarde.