Vrijwilliger Zaamslag

Bibliotheek Zaamslag is gevestigd in gemeenschapscentrum Het Stropievat. De bibliotheek is dagelijks toegankelijk voor leden. Om klanten te woord te staan en op weg te helpen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Aanmelden

Vrijwilliger Terneuzen

Bibliotheek Terneuzen is dagelijks geopend. Ter ondersteuning van de medewerkers zijn we voor de ochtend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Draag jij de Bibliotheek een warm hart toe en wil je graag een afwisselende vrijwilligersfunctie? Meld je aan! 

Aanmelden

Vrijwilliger Kloosterzande

Bibliotheek Kloosterzande is een onbemande bibliotheek, gevestigd in Brede School 't Getij. Enkele middagen is er een vrijwilliger aanwezig. Voor de maandagmiddag 15.00-17.00 uur kunnen wij nieuwe vrijwilligers gebruiken.

Aanmelden

Vrijwilliger Hoek

Voor bibliotheek Hoek zijn we op zoek naar vrijwilligers. Ben je klantgericht, boekenliefhebber en beschikbaar op woensdagochtend? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Aanmelden

Vrijwilliger Koewacht

Voor de bieb in Koewacht zijn we op zoek naar vrijwilligers die beschibaar zijn op woensdag van 14:00 tot 16:00 uur.

Aanmelden

Vrijwilliger Philippine

Bibliotheek Philippine is gevestigd in het gebouw van Basisschool Laureyn.  Ben je klantgericht, boekenliefhebber en een ochtend of middag per week beschikbaar? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Aanmelden

Vrijwilliger Sluiskil

Bibliotheek Sluiskil is gevestigd in Brede School Het Mozaïek. Ben je klantgericht, boekenliefhebber en een ochtend of middag per week beschikbaar? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Aanmelden