Doorlopende machtiging

automatische incasso

Betalen via automatische incasso is makkelijk. Veel leden van de Bibliotheek betalen al via automatische incasso.

De voordelen van het betalen via automatische incasso

  • Met de automatische (doorlopende) incasso betaal je altijd op tijd. Het is veilig en je bent altijd verzekerd van een geldig lidmaatschap.
  • De contributie voor het lidmaatschap van de Bibliotheek wordt jaarlijks automatisch van je rekening afgeschreven. Ben je het niet eens met een incasso? Dan kun je deze binnen 56 dagen zonder opgave van reden laten terugboeken.

Het overstappen op automatische incasso is eenvoudig

  • Vul je gegevens in op het webformulier 
  • Het abonnementsgeld wordt dan jaarlijks automatisch afgeschreven van je rekening.

Geef je e-mailadres door

Vul ook je e-mailadres in, je ontvangt dan voortaan per e-mail bericht als er een reservering klaarstaat of vlak voordat je je materialen moet inleveren. En via de maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Erg handig en beter voor het milieu. Geef je e-mailadres door via Mijn Bibliotheek.

Automatische incasso informatie

Het incassant ID van de Zeeuwse Bibliotheken is: NL900ZZZ201353180000. Onze naam als incassant is Stichting ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.
De incasso voor de jaarabonnementen vindt plaats aan het einde van de maand voorafgaande aan de maand waarin het abonnement afloopt. De machtiging stopt automatisch als je je abonnement stopzet of als je ons schriftelijk of per e-mail laat weten dat je niet meer via automatische incasso wilt betalen.