Scalda

Studenten en docenten van Scalda

Ben je student van Scalda of geef je les op Scalda? De bibliotheken in Zeeland werken intensief samen met Scalda.

  • Bibliotheekpas

    Als student en docent van Scalda is het lidmaatschap van de Bibliotheek gratis. Ga naar jouw bibliotheek en vraag zo'n gratis pas. Geniet van de voordelen van de Basispas, zoals boeken lenen en toegang tot de onbemande bibliotheek.

  • Studeerplekken

    In de Bibliotheek kun je ideaal studeren. Er zijn grote tafels en zithoekjes om met een groepje te werken. Of maak gebruik van een van de studiecabines. Ook is er gratis wifi via Publicroam.

  • PressReader

    Met PressReader heb je gratis toegang tot ruim 7000 kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in 60 talen. In de bibliotheek en ook thuis. Probeer het uit!

Zoek in de catalogus

Ben je op zoek naar een titel? Gebruik de catalogus en zoek op een titel, auteur of onderwerp. De catalogus bevat de volledige collectie van alle Zeeuwse Bibliotheken.

Open de catalogus

Gebruik de app

De Zeeuwse Bibliotheken hebben een eigen app. Hiermee kun je zoeken in de catalogus, boeken reserveren en verlengen en de openingstijden van alle vestigingen bekijken.

Download de app:

Nieuw binnen | 📚 Boeken

De LEES-app voor jongeren die niet van lezen houden

Met de LEES-app krijgen vmbo-leerlingen en mbo-studenten een jaar lang gratis toegang tot 100 e-books en luisterboeken die speciaal voor hen zijn geselecteerd. De LEES-app is te gebruiken tot 1 september 2024.


Ga naar de LEES-app